Project

Google ClientGoogleLocationBarrow Street, Dublin 4

Project Description

Googles' building is located in the heart of the Dublin docklands district. Redwood Design were contracted to produce bespoke furniture and joinery for the new interior of their Dublin headquarters. Redwoods scope was to help develop and produce furniture that was different but also specific to the Google brand and how they design the interiors of their buildings. Using a mix of bespoke furniture and materials, Redwood was able to produce an environment that reflected Googles’ philosophy and maintained its brand identity.

 

Work Carried Out

  • Office Pods
  • “Bus-Stop” Restaurant Seating
  • “Bicycle” Seating
  • Reception Desk
  • Sign in Counter
  • Booth/Bench Seating
  • Oversized Seating
  • Lounge Seating
  • “Phone Booth” Seating
  • Lift Lobby Signage
Google
Google
Google
Google